HAAL JE RIJBEWIJS BIJ
STERK RIJOPLEIDingen

Over Ons

Sterk Rijopleidingen is opgericht door Rene Alvares. Opgroeiend in de rijschoolwereld wilde Rene maar één ding: zijn eigen rijschool openen. Nadat hij alle kneepjes van het vak had geleerd, was het eindelijk zo ver: Sterk Rijopleidingen was geboren!

Inmiddels heeft Rene ruim 30 jaar ervaring met het geven van rijlessen voor alle categorieën rijbewijzen. Je kunt bij Sterk Rijopleidingen terecht voor de rijbewijzen A, AM, B en BE. Sterk Rijopleidingen is ook bekend van Scooterrijopleidingen.nl, de populaire 1-daagse scooterrijopleidingen.

Sterk Rijopleidingen staat voor kwaliteit. Vanuit reële verwachtingen werken wij aan zelfvertrouwen, voertuigbeheersing en inzicht om optimaal te presteren tijdens je examen. Om garant te staan voor de perfecte rijopleiding wordt uitsluitend samengewerkt met de beste instructeurs uit de regio. Sterk Rijopleidingen is gevestigd in Utrecht, wij verzorgen onze rijlessen in provincie Utrecht en omgeving. Voor onze scooterrijopleidingen bedienen wij een groter gebied, namelijk van Amsterdam tot aan de Betuwe. Je kunt examen doen in de volgende locaties: Utrecht, Amersfoort/Leusden, Amsterdam, Harderwijk, Eemnes, Haarlem, Rijswijk en Gorinchem/Schelluinen.

 

Sterk Rijopleidingen; de snelste weg naar je rijbewijs.

Veelgestelde vragen
Waar geeft sterk rijopleidingen les?

Sterk Rijopleidingen is gevestigd in Utrecht, wij verzorgen onze rijlessen in provincie Utrecht en omgeving. Voor onze scooterrijopleidingen bedienen wij een groter gebied, namelijk in Utrecht, Amersfoort/Leusden, Amsterdam, Harderwijk, Eemnes, Haarlem, Rijswijk, Gorinchem/Schelluinen.

Neem contact met mij op over: