AUTORIJBEWIJS B HALEN?
VOLG AUTORIJLES BIJ STERK!

AUTORIJBEWIJS (B) – AUTORIJLESSEN

Je wilt je autorijbewijs (B) halen? Een rijschool kiezen is geen simpele keuze, je wilt een betrouwbare rijschool, een leuke instructeur en niet meer betalen dan nodig is.
Dan ben je aan het juiste adres voor de perfecte rijopleiding. Rijles geven is ons vak! Wij verzorgen ijzersterke autorijlessen in regio Utrecht.

Rijschool Sterk Rijopleidingen, de snelste weg naar je autorijbewijs!

Sterk Rijopleidingen staat garant voor rijopleidingen met een hoge onderwijskwaliteit doordat wij werken met de beste instructeurs uit de regio. Je krijgt intensieve begeleiding en veel persoonlijke aandacht op weg naar jouw autorijbewijs. Je krijgt tijdens je opleiding les van een en dezelfde gediplomeerde instructeur. Uiteraard spreekt deze vloeiend Nederlands en les je in een rookvrije lesauto. Wij lessen in de provincie Utrecht en omstreken en kunnen je thuis ophalen en afzetten op school of werk. Dit kan alleen wanneer het in Utrecht is, gelieve vragen wij je wel om dit van te voren aan te geven.

Vanaf wanneer mag je beginnen met Autorijlessen?

Vanaf 16,5 jaar mag je autorijles volgen en vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen bij het CBR. Je dient dan wel in het bezit te zijn van je autotheoriecertificaat.
Tot je 18e jaar mag je met je rijbewijs rijden met een door jou aangegeven coach, daarna mag je helemaal zelfstandig de weg op.

Snel je Autorijbewijs te halen?

Wacht dan niet langer en schrijf je eenvoudig in voor één van onze voordelige lespakketten.
Heb je een vraag of zoek je een andere lesvorm? Neem dan contact op voor de vele mogelijkheden!

Ruim 85% slaagt in één keer

VOOR HUN SCOOTERRIJBEWIJS

Veelgestelde vragen
Waar geeft sterk rijopleidingen les?

Sterk Rijopleidingen is gevestigd in Utrecht, wij verzorgen onze rijlessen in provincie Utrecht en omgeving. Voor onze scooterrijopleidingen bedienen wij een groter gebied, namelijk in Utrecht, Amersfoort/Leusden, Amsterdam, Harderwijk, Eemnes, Haarlem, Rijswijk, Gorinchem/Schelluinen.

Neem contact met mij op over: