AANHANGERRIJBEWIJS B ACHTER E HALEN?
RIJBEWIJS-IN-1-DAG INCL. PRAKTIJKEXAMEN

AANHANGER RIJBEWIJS (BE)

Aanhangwagen rijbewijs-in-1-dag

Afhankelijk van je rij-ervaring is het mogelijk om de opleiding voor een auto met aanhangwagen in 4 uur af te ronden, inclusief praktijkexamen BE bij het CBR! Kies je voor Aanhangwagen-rijbewijs-in-1-dag, dan volgt standaard een intest van 1,5 uur (intake-les), zodat je zeker weet of dit voor jou haalbaar is. Mocht je liever losse rijlessen willen nemen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het is bovendien mogelijk om groepsrijlessen af te nemen, wat ideaal is voor bedrijven, of als je met iemand anders samen wilt lessen. Daarnaast bieden wij ook opfrislessen voor de aanhangwagen of caravan aan. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Snel je Aanhanger rijbewijs BE halen?

Bij Sterk Rijopleidingen kun je snel starten met je aanhanger-opleiding. Via deze website kun je eenvoudig inschrijven voor onze rijopleiding. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op!

Ruim 85% slaagt in één keer

VOOR HUN SCOOTERRIJBEWIJS

Veelgestelde vragen
Waar geeft sterk rijopleidingen les?

Sterk Rijopleidingen is gevestigd in Utrecht, wij verzorgen onze rijlessen in provincie Utrecht en omgeving. Voor onze scooterrijopleidingen bedienen wij een groter gebied, namelijk in Utrecht, Amersfoort/Leusden, Amsterdam, Harderwijk, Eemnes, Haarlem, Rijswijk, Gorinchem/Schelluinen.

Neem contact met mij op over: