Auto praktijkexamen

Het praktijkexamen, de laatste stap op weg naar het gewilde roze pasje. Een goede voorbereiding is het halve werk, onze instructeurs zorgen ervoor dat je maximaal voorbereid aan het CBR praktijkexamen begint. Onze leerlingen rijden meestal af bij het CBR te Utrecht, maar in overleg zijn andere locaties ook mogelijk.

Praktijkexamen; geen paniek!

Je rijopleiding komt ten einde, met je theorie op zak, is dit de laatste drempel. Maar zodra je het praktijkexamen met goed gevolg hebt afgelegd, mag je het officiële rijbewijs B aanvragen. Het is daarom ook niet gek dat veel leerlingen dit een spannend moment vinden. Maar geen paniek! Onze rij-instructeurs zorgen er namelijk voor dat je optimaal voorbereid bij het CBR verschijnt en helpen je het hoofd koel te houden. Je rijdt bij ons bovendien af in de lesauto waarin je hebt gelest. Het is belangrijk is om je autotheoriecertificaat en geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Praktijkexamen aanvragen bij het CBR

De rijschool vraagt het praktijkexamen aan bij het CBR, maar hiervoor dien je eerst een machtiging af te geven. Dit doe je bij de website van het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) met behulp van je DigiD en het nummer van de rijschool: 4211Z4. Dit doe je zelf, want je DigiD leen je natuurlijk nooit uit! Klik hier om naar het CBR te gaan.

Zorg daarnaast voor een gezondheidsverklaring. Deze kan hier aangevraagd worden bij het CBR.

Wil je ook snel je autorijbewijs halen?

Met de voordelige lespakketten bij Sterk Rijopleidingen bieden wij de snelste weg naar je rijbewijs. Met ruim 25 jaar ervaring en de beste instructeurs uit de regio verzeker je jezelf van de best mogelijke voorbereiding voor je praktijkexamen. Twijfel niet en schrijf je snel in!

Pakketten & PrijzenMeer info

Neem contact met mij op over: